Sajer sajer....

"..Setiap Manusia Punya Kelebihan dan Kekurangan Sendiri.. Dan Kita Cuma Perlu Mencari Dimanakah Letaknya Kelebihan Dan Kekurangan Tersebut.. Apa Yang Pasti Aku Belum Temui Dimanakah Kekuatan Pada Diri Aku Ini.."

Total Pageviews

Friday, January 27, 2012

aku dan Moshi-Moshi sajer

All of the post is created by myself except when it is stated
salam,,
aku kembali ngan entry terbaru..
mesti korang tertanya-tanya mende ni Moshi-Moshi??
sebenarnya tu perkataan bahasa Jepun yang maksudnye cam hello la jugak.. 
and Moshi2 nie ade kaitan dengan aku..
sebenarnya moshi2 nie nama band aku lah..
band yang ditubuhkan 3tahun lepas..
just men suka-suka je tak ade pon nak kuarkan album ke ape ke..
kitorang just cover lagu2 band2 lain je..
kat sini aku ade sikit gamba dak2 band aku.. 
korang layan jelah
nie band kitorang mase perform kat JAD talentime...

1st lead nie namenye nyai.. 

nie sam aka 2nd lead@rhytm

pian the superstar nie men bass

dok layan gayut tulah kitorang punye vokalist

yang last nie namanye AndakIetoro,, aku lah,, slaku drummer
until skang kitorang masih jamming kalau ada mase yang terluang..
ok barang siapa nak kitorang perform dalam pape event korang,, jangan lupa kontek aku or tinggalkan jejak korang kat sini..
k adios,, aku nak berambus dulu.. ade mase aku upload video kitorang jamming

5 comments: